top of page
Writer's pictureSisa

2nd Ladies Day at the Beija Flor Lounge


Ladies Day in Beija Flor Lounge


Dámy a dievčatá, chcete sa zdokonaliť vo vašom pohybe a stylingu pri salse, bachate aj kizombe? Chcete, aby váš pohyb na parkete vyzeral prirodzenejšie, ladnejšie a krajšie pre naše mužské polovičky?


Pripravili sme si pre vás unikátny, čisto ženský event, na ktorom sa budete môcť učiť od troch lektoriek.

Mirabella Nujkic (Viedeň) Petronela Neli Juhošová (Salsa, Son, Pasión) Sisa Hodosiová (salsakizomba.sk)


Program: 11:00 - salsa & spin class - Sisa 12:00 - kubánska salsa con Afro - Nela prestávka 14:00 - bachata styling - Sisa 15:00 - ginga (kizomba/tarraxhina) - Mirabella


Popis kurzov:


Salsa & Spin class Dámy, točí sa vám hlava pri točení, strácate balans a padáte, či chcete točiť rýchlejšie a lepšie? Tak práve táto hodina je zameraná práve pre Vás. Vysvetlíme si postavenie, ako pracuje telo a jeho časti. Jednotlivými cvičeniami dosiahneme aby “točky” neboli pre Vás mukou ale pohodou. Praktizovať budeme v salse, ale určite všetko využijete aj v iných tanečných štýloch.


Salsa con Afro Viete, prečo je kubánska salsa tak hravá? Lebo jej "matkou" je afrokubánsky folklór (a rumba) a práve ten dáva salse tú šťavu a kadenciu, tú ľahkosť a hravosť. A, dámy, pozor! "Afro" nie je vždy divoké a živočíšne - môže byť aj jemné a veľmi zvodné. Na tomto workshope sa budeme učiť, ako byť na parkete uvoľnené a zvodné a čím salsu okoreňujú kubánky . Vhodné pre všetky tanečné úrovne.


Bachata styling Bachata lady styling je jeden z najpopulárnejších trendov vo svete. Spojenie bachatovych rytmov, krokov, vĺn a iných pohybov paží, rúk, hlavy… a pritom tancovať pekne a sexy. Toto vsetko vám ponuka práve táto hodina.

Ginga - ako sa followerka pohybuje v kizombe Ginga je angolské vyjadrenie prirodzeného spôsobu pohybu v kizombe. Je zložený z viacerých častí - ako napríklad tvoj osobný štýl, spôsob, akým sa prezentuješ a nesieš pri followovaní a tvoj postoj k tancu na tanečnom parkete. My ženy si gingu tvoríme samy, no musíme dbať na to, aby sme stále počúvali partnerove vedenie a rešpektovali pravidlá tanca.


Cena kurzov: fullpass - 35 eur 1 hodina - 10 eur


Miesto: Beija Flor Lounge Vajnorská 98 G Bratislava


Registrácia: mailom: info@beijaflorlounge.sk na stránke: správou: 0903 195 763


Tešíme sa na Vás! Beija Flor Lounge Tím

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page